divendres, 6 de juny del 2014

Curs Instructor Introtec FECDAS

La FECDAS convoca per al 14 de juny vinent un curs d’Instructor Introtec.
La convocatòria té com a objectiu eixamplar el grup d’instructors federatius que compten amb aquesta titulació per donar resposta a una demanda creixent en el col·lectiu submarinista.

CartellEl busseig recreatiu i el busseig tècnic han mantingut vides separades fins que, de mica en mica, s’ha comprovat que té tot el sentit del món aplicar al busseig convencional part de les maneres de fer dels tekkies.

Així, per exemple, la recerca d’una flotabil·litat neutra excel·lent ja no és només cosa de puristes: la sensibilitat creixent en relació a la necessitat de preservar el medi ambient converteix en una exigència el bon control del cos i de l’equipament mentre es fa immersió.

El trimat correcte de la persona que practica el busseig també guanya pes específic quan arriba l’hora de fer fotografies o enregistrar vídeos.

Altres tècniques i procediments com ara l’ús d’ales –com a alternativa a l’armilla- són les que configuren el concepte del busseig tècnic, que no té a veure amb l’ús de bibotelles, scooters o vestits sec sinó amb la manera de planificar i excutar un tipus d’immersions que no encaixen en els paràmetres generals del busseig recreatiu, bé sigui per l’entorn en què es duen a terme –coves, vaixells, sota gel...-, bé sigui per la fondària o la durada previstes.

El curs d’Introtec és el primer dels passos que es poden fer en el camí del busseig tècnic i, a la vegada, és una més que interessant oportunitat de fer un busseig recreatiu segur, responsable i respectuós amb l’entorn.

Per obtenir més informació i per a la inscripció, cal contactar amb la FECDAS a través de l’adreça de correu secretari@fecdas.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada